█║│█│║▌║│█║║▌║
Aminlea Vamp Official Blog .
I'm tired of being just friend with someone that I want to be together with.

03 August 2012

Hai !

Assalammualaikum and Bonjour bloggers !
 Sorry tak update lama :) Haritu punya lah semangat nak update tapi tetiba plak Streamyx kena potong plak. Ni baru ada connection :D  Haihhh macam macam jadi masa tak update blog nie .So many to story but to lazy too remember and too lazy too think. And As you all known, Kita lagi 16 hari nak Raya ! Excited tak ? Excited tak ? Aku ? Hmmm, macam biasa lah... Tak excited sangat pasal raya ni. Maklum lah kitaorang raya tanpa Mak :( 


Oh by the way, I just finished my exam :D alhamdulillah dapat second highest for English :D Cikgu tu kata i have potential nak dapat A in SPM . Aminnn ! mintak-mintak macam tu lah :D Okay #TeamSPM2012 , macam mana preparation korang nak ambil SPM ni ? As for my self, tak sedar-sedar diri lagi diri ni nak exam. Hadoiiii. Apa nak jadi la hang ni Aminlea oiiii ! -__-"


Okayyy, on the next post I'm gonna tell you guys pasal Northern Music Festival 2012 ( #NMF2012 ) . BRB guys !

No comments:

Post a Comment