█║│█│║▌║│█║║▌║
Aminlea Vamp Official Blog .
I'm tired of being just friend with someone that I want to be together with.

14 April 2012

Hai :D

#If you're lost and alone,Or you're sinking like a stone ,Carry on - FunMatacolors 



Assalammualaikum & Hai hai haii ! :D
AGAIN . sorry lama tak update ;p Hari ni hari Sabtu .Saturday supposed to fun aite ? But hari sabtu aku selalu boring . Kakak, Ya, Abang kerja.Aku duduk rumah je . haihhh , boring woii !Tweet dengan dengar lagu je kerja aku .Tadi nasib baik ada cerita "Yuna Bintang Di Langit " woahh ! best gilaaa ! actually , memang slalu aku plan nak tengok , tapi ada je halangan , keluar makan la , lupa laa . tadi baru tengok .I mean first time :P haha, best ! aku suka gila gila kat Yuna ! aku sukaaaaaaaaaa diaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! hahahaha , she's so talented ! Mat salleh pun suka lagu dia okay ? hehe ! bestnya kalau berjaya macam diaaaa :D cakap pasal berjaya , actually , aku tak ada cita-cita untuk digapai :P macam tak percaya kan ? Tapi tu la faktanya ! Susah nak cakap kalau aku nak sambung Mechanical Engineering nie . Aku tak minat masalahnya,aku pakai tulis je masa nak apply SMT TARP hari tu . haha, yang aku ingat aku nak lari dari sekolah lama dan nak sekolah sama dengan bestfriend aku .Maybe aku dah korbankan kerjaya aku . OKAY . malas nak cerita . -__-" BABAI !

No comments:

Post a Comment