█║│█│║▌║│█║║▌║
Aminlea Vamp Official Blog .
I'm tired of being just friend with someone that I want to be together with.

02 January 2012

Selamat Tahun Baru(:

Assalammualaikum readers ,
 it's 02/01/12 , Page 2 of 366 :)
Okayy , Firstly aku nak ucapkan bebanyak sorry sebab dah lama tak update blog . * haishh , buat la macam ada orang baca blog aku nie :P*
Hehe,Tak pa , kalau x da pun tak pa :D Biarkan je aku syok sendiri :D


As uols know , dah masuk tahun 2012 dah :) Cepatkan masa berlalu ? Aku dah umur 17 tahun.Perghh , SPM la woii ! Amacam ? Aak tahu la Tahun nie macam mana , Kerja Khusus Mechanical Engineering tak buat lagii , Haishhh , tensionyaaaaaaaaaaaaaaa -___-'

Okayy , cakap pasal Azam tahun baru pulak . Hampa semua mesti ada azam masing-masing kan ? Aku pun ada jugakk :P *happyface.jpg* haha , Tapi aku tak bagi tahu kat sapa-sapa pun .Ada orang kata kalau kita bagitau kat orang ,mesti tak terlaksana azam tu .Tapi aku rasa aku nak bagitahu kat blog aku nie :) Azam aku ialah , untuk tukar lifestyle aku sikit ,HAHA , Aku tak tahu la boleh ke tak .Tukar lifestyle ; aku nak lupa kan  orang yang selalu bagi aku sedih . Aku tak sanggup nak sedih sedih lagi .Dah Jemu ,Eh eh ! Dah CEMUIH laa ! tak best . Hidup mesti mau ceria maaaaa *kedengaran bunyi mcm cina yeewwrrr * Opss , bahasa Eww keluaq dah ! Hahahah !So Aku harap dia pun tak cari aku lagi . By The Way , aku rasa nak berjiwa kental sikit . Aceeehhh ! Ye lahh , baru lah susah sikit aku nak frust kan ?
So Khairul Azlie , this is my last words for you ; I doakan you dapat awek yang sangat jual mahal , Poyo, tak akan layan you & selalu tipu you ! HUH ! -____-" Weii , aku tak sejahat tu nak doakan kat dia macam tu . Sebenarnya aku nak doakan dia ;Selalu sihat,kerja lah kuat-kuat supaya one day nanti boleh kaya & mana nak tau masok TV ke ? Ishh , boleh la aku tengok . kalau masok Magazine lagi best , boleh kerat gambar letak dalam buku , dalam hati pun bolehh . AUUUMM ! :3 *eh !eh! mai dah merepek terok-terok dan tak masok akal :)* Haha, Lastly , i doakan you jumpa orang yang you betul-betul sayang :) I tahu orang tu bukan I :') So i tak mintak banyak , skali skala tu ingat-ingat la kat I jugak ,KAWAN you niee :) Yup , dulu memang I pernah suka kat you . Lani tak dah :) I dah move on ,I dah tekad tak nak reply msg you and answer your calls :) Maybe dengan cara tu boleh cepat sikit lupakan you ? :')


#Best2011Memory
Hi , Optimus Prime , imysm and thanks for those wonderful moments :')
sincerely , your friend .

No comments:

Post a Comment