█║│█│║▌║│█║║▌║
Aminlea Vamp Official Blog .
I'm tired of being just friend with someone that I want to be together with.

03 November 2011

Aku takut ? Aku Ego ?



#pergilah kau padanya ,aku rela - Syeera Sanders .

Assalammualaikum :)

Aku mungkin dah jatuh cinta . Aku tahu dia bukan untuk aku . Memang susah nak lupakan dia . Aku tahu dia bukan untuk aku . Aku tahu dia bahagia dengan girlfriend dia . Aku tahu dia bukan untuk aku . Tapi kenapa susah sangat nak lupakan dia ?

Mungkin aku dah tunjuk diri aku nie yang terhegeh-hegeh suka kat dia . Tapi aku memang suka kat dia . Aku tahu dia pernah bagitau aku . Tapi time tu aku ingat dia main-main je . Aku takut aku yang syok sendiri sorang-sorang . Bila dia dah start menjauhkan diri aku aku tahu macam mana hati nie rasa . Sakitnya , rindunya hanya aku je yang tahu . Betulah orang cakap , manusia nie , benda yang dah tak ada baru kita nak tercari-cari ,baru kita nak rindu-rindu . Padahal dulu masa depan mata , buat 'dekk' je . Dia nampak bahagia sangat dengan kekasih dia . Aku suka tengok dia bahagia . Sebab dia pernah cerita kat aku yang dia ada ex-girlfriend yang selalu bagi dia tido malam-malam . Dia bagitau aku dia sayang ex-girlfriend dia . Diri dia yang tak sempurna buat aku rasa dia sempurna bagi aku :)

Kan best kalau hidup nie ada magic . Tiap-tiap hari aku boleh skodeng dia tengah buat apa . Time nak tido je aku nak dengar suara dia :) Malangnya , hidup kita nie mana ada magic . Cuma ada realiti je . Yup , realitinya dia memang dicipta bukan untuk aku :')


I miss you , optimus prime :)


No comments:

Post a Comment